УПРАВИТЕЛИ

breckle siegfried

ЗИГФРИД БРЕКЛЕ

Управител

През последните 10 години фирма Breckle се разви и превърна в един от най-влиятелните производители на матраци и тапицирани легла за цяла Европа.
На четири различни места в Германия произвеждаме всички продукти от темата сън. В модерни производствени помещения с High-Tech машини и технология се произвеждат различни видове полиетерна, студена, формована пяна, както и пружини бонел, и пакет-бонел, изцяло с модерни машини и технологи. В нашите дърводелски и тапицерски цехове се изработват подматрачните рамки, тапицирани легла и легла от вида футон, легла боксшпринг. В собствените ни шивашки отдели се ушиват дамаските за матраци – като частично ръчна изработка, но също така и на модерни шивашки машини. Производството е изцяло в наши ръце и е затворен цикъл – купуваме само необходимите суровини. Това ни дава възможност да гарантираме еднакво високо качество на всеки етап и отлично съотношение качество-цена.

breckle michael

МИХАЕЛ БРЕКЛЕ

Управител / производство и разработка на продукти

Производството на висококачествени матраци за перфектен комфорт по време на сън е резултат от работата по разработването на нови продукти и изследвания в тази област в комбинация с развитието на новите технологии. Успоредно с нашето мото „Ние произвеждаме в Германия“, обръщаме особено внимание на използваните материали, на влиянието на продуктите върху здравето и опазването на околната среда. Затова преработваме само суровини с най-високо качество.

breckle andreas

АНДРЕАС БРЕКЛЕ

Управител / маркетинг и продажби

В собствената ни лаборатория за сън непрекъснато се работи по подобряване качеството на съществуващите продукти или се изпробват иновативни технологии и разработват нови по-добри продукти в областта на съня. Правят се непрекъснато тестове за изпробване качествата на матраците при лежане, дълготрайност, индекс на деформация и точкова еластичност на материала. Цялата верижна система на производство – от първата до последната стъпка – е в нашите ръце. Купуваме само необходимите суровини. Въз основа на непрекъснатия контрол на производството - от началото до края - сме в състояние да подаваме еднакво високо качесво по всяко време и място от производствения процес и отлично съотношение качество-цена.