нова фабрика

СТРОИТЕЛСТВО НА ОЩЕ ЕДНА ФАБРИКА
ЗА ПЯНА

Извадка от пресата (вестник HNA) от 26.06.2014

През последните 10 години Брекле се превърна в един от най-значимите производители на матраци и тапицирани легла за цяла Европа. Със създаването на още една фабрика за производство на пяна, Брекле перфекционира затворения кръг на производство, като при това работи екологично.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

гел матраци

ДОБРИЯТ СЪН ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ!

Всеки човек има индивидуални потребности от комфорт, които обаче се променят през различните етапи от живота и се доразвиват. Нужната степен на комфорт е индивидуално зависима от Вашите представи и очаквания върху какво ще легнете. Точната твърдост на матрака, но и степента на потъване

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

                         Награда

ПРИСЪЖДАНЕ НА ОТЛИЧИЕТО „Der blaue Engel“

Високия приз „Der blaue Engel“ се присъжда (в Германия) за иновативно разработване на продукти, тествани според RAL и LGA. Наградата „Der blaue Engel“ е първото и най-старо отличие /щемпел, сертификат/ в областта „здравословно и екологично“ и с нея се отличават екологични продукти с много високо качество - опазващи Вашето здраве и съвместими с околната среда.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

МАГАЗИН с ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ в България

 

Посетете ни на адрес:
гр. София 1408
в подлеза на кръстовището на
бул. "България" и бул. "Петко Ю. Тодоров"
тел: 02-958 95 12

работно време:
понеделник до петък: 10-12,30 часа и 13,30-19 часа
събота: 10-15 часа
неделя: почивен ден

От 2002 година ние сме най-големият център за матраци в България. На повече от 300 м2 са изложени различните модели матраци и подматрачни рамки. Всеки матрак можете да пробвате в различни твърдости – за различните килограми и видове гръбначна извивка. Ще получите професионална консултация и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за Вас матрак.