гел матраци

ДОБРИЯТ СЪН ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ!

Всеки човек има индивидуални потребности от комфорт, които обаче се променят през различните етапи от живота и се доразвиват. Нужната степен на комфорт е индивидуално зависима от Вашите представи и очаквания върху какво ще легнете. Точната твърдост на матрака, но и степента на потъване

 

(“Не прекалено твърдо, но не и прекалено меко”) играят решаваща роля за приятен и отпочиващ сън.

Това зависи от една страна от тежестта и структурата на тялото, а от друга от индивидуалните потребности. Основно схващане: твърдите матраци са по-подходящи за тежките хора, меките матраци са по-често предпочитани от по-леки хора. Но по-важно нещо от общото схващане е личното предпочитание и усещане.

КЛИМАТЪТ НА СЪН В ЛЕГЛОТО

Добрият климат в леглото благоприятства отпочиващия сън. Всяка нощ нашето тяло отделя чрез кожата до 1 литър влага. Този напълно естествен процес служи да регенерира тялото ни през нощта, като го освободи от токсините и подготви способността ни за работа през следващия ден.

За да не проникват тези вещества лесно в матрака, ние използваме дишащи материи. Те предотвратяват прекомерното изпотяване и отвеждат отделената влага директно от тялото. За дамаските на нашите матраци използваме само напълно безвредни за Вашето тяло текстилни материи. За хората страдащи от алергии препоръчваме матраци с дамаски, устойчиви на пране.

КАЧЕСТВО

В дългосрочен аспект най-добър сън Ви осигуряват продуктите с най-високо качество. За да можем да Ви гарантираме това ние произвеждаме изключително в Германия, в затворен цикъл.

Качество и комфорт на спане за хора с най-високи изисквания.
Една трета от живота си човек прекарва в сън. Здравословният сън е всъщност показател за качество на живот. С напредването на възрастта се променят нуждите от сън за организма и навиците на спане. Брекле Ви предлага най-подходящия матрак, отговарящ на всички Ваши индивидуални изисквания.

ПОКАЗАТЕЛИ НА МАТРАКА В ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ

Матракът трябва да може да се напасва съвсем индивидуално към различните видове гръбначни извивки, да поддържа добре тялото в таза и талията и да осигури достатъчно потъване в областта на рамената. Оптималната точкова еластичност на материалите, от които са направени матраците на Breckle, Ви дава възможност да заемете правилна от анатомична гледна точка позиция в леглото. Имате възможност да изберете най-подходящия за Вас матрак, съобразен с навиците Ви на сън, усещането за комфорт в леглото (което е съвсем субективно!) и най-вече с Вашата индивидуална анатомия – вид гръбначна извивка, ръст и тегло.