Уважаеми потребители,
бяха засечени хакерски атаки срещу сайта ни, затова Ви молим да внимавате с получени до този момент писма, за които се съмнявате, че са изпратени от наш служител. При подобен случай, препратете ни писмото на info@breckle.bg и се свържете с нас веднага на телефон 02 958 95 12.

калът шаум

ВСИЧКО НА ТЕМА СЪН – ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ!

През последните десет години фирма Брекле се превърна в един от най-значителните производители на матраци и тапицирани легла в цяла Европа. На различни места в Германия произвеждаме всички продукти от темата сън.

През последните десет години фирма Брекле се превърна в един от най-значителните производители на матраци и тапицирани легла в цяла Европа. На различни места в Германия произвеждаме всички продукти от темата сън. В модерни производствени помещения чрез High-Tech машини и технология се произвеждат различни видове полиетерна, студена, формована пяна, както и пружина тип “бонел”, и “пружина в джоб”. В нашите дърводелски и тапицерски цехове се изработват подматрачни рамки, тапицирани легла, легла от вида футон и легла от системата боксшпринг. В собствените ни шивашки отдели се изработват дамаските за матраци – като частично ръчна изработка, но също така и на модерни шивашки машини. Производството е изцяло затворен цикъл и лежи в нашите ръце – купуваме само необходимите суровини. Това ни дава възможност да гарантираме еднакво високо качество на всеки етап и отлично съотношение качество-цена. Нашата сила е в детайлите. И въпреки големия обем на производството качеството и многообразието остават съхранени. И това се оценява не само от крайните клиенти.

Актуално

Промоциите са обявени на витрините на изложбената зала  - магазина.

МАТРАК

ПРАВИЛНИЯТ МАТРАК

Всеки човек има специфичен начин на лежане и индивидуални потребности от сън. При избора на матрак хората, страдащи от алергии, търсят различни показатели в матрака, от тези които нямат алергии. С помощта на нашата консултация Вие също ще можете да изберете идеалния за Вас матрак … към консултанта за матраци